Geen producten (0)
Geen producten (0)

Lithops Pleiospilos Nelii

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11202
Omschrijving

Lithops Pleiospilos Nelii

Opmerkingen: Lithops Pleiospilos Nelii is een zeer fraaie Lithops. Een lust voor het oog. Lithops Pleiospilos Nelii wordt  geleverd als gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Hoogte: 3 tot aan 5 cm. Lithops Pleiospilos Nelii groeit in een kluster er zullen steeds meer plantjes in de pot gaan vormen

Verzorging Lithops :

De Lithops houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Lithops is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Lithops kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Lithops kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Lithops is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Lithops is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.