Geen producten (0)
Geen producten (0)

Begonia Two Face

€ 19,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11167
Omschrijving

Begonia Two Face 

Opmerkingen: Begonia Two Face is een fraaie kamerplant of in de zomer op het terras. Begonia Two Face heeft zeer fraaie bladeren. Begonia komt van oorsprong voor in vochtige warme en bosrijke gebieden. Hij is met zijn kleuren een ware blikvanger. Het is een makkelijke kamerplant die op een lichte zonigge standplaats dient te worden geplaatst. Houdt hiernaast de grond licht vochtig en je hebt lang plezier van deze prachtige Begonia.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 15 cm

Hoogte: Tot 30 - 50 cm.

Verzorging:

De grond rondom de Begonia dient ten alle tijden vochtig te zijn. Let op dat er onderop de plantenbak geen laagje water staat, de zogenaamde natte voeten. Water dat zich buiten bereik van de wortels bevindt kan gaan rotten, deze rot kan vervolgens doortrekken in de plant en deze wortelrot bezorgen.

Wij raden het af om een Begonia te sproeien. Aangezien de plant op een zonnige plek staat kunnen de waterdruppels op de bloemen en bladeren werken als een vergrootglas en verbranding veroorzaken.

Plaats de Begonia op een zonnig plekje in de huiskamer of op het terras, deze Begonia verdraagt geen temperaturen beneden de 10 graden.

Verpotten van een Begonia kan je het beste doen direct na de aanschaf of in het voorjaar. In het voorjaar is de plant in zijn ontwikkeling en zullen eventuele beschadigingen aan de wortels sneller herstellen. Gebruik voor het verpotten een sierpot minimaal vijftien procent groter dan de originele plantenbak. Verpot de Begonia met universele potgrond.

Bemesten van een Begonia is noodzakelijk om zijn sierwaarde te behouden, gebruik hiervoor een groene kamerplanten voeding. Wij raden aan de dosering aan de achterzijde van de verpakking te halveren voor een optimaal effect.

Begonia Two Face is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Matthijsplantenpaleis speciale planten.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.