Geen producten (0)
Geen producten (0)

Dianella Blue Stream Vorstbestendig

€ 24,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11141
Omschrijving

Dianella "Blue Stream", Dianella Revoluta Blue Stream, potmaat 17 cm, Vorstbestendig

Opmerkingen: Dianella Revoluta Blue Stream (Tasmaanse Vlaslelie) is een groenblijvende, beperkt winterharde plant. De Dianella "Blue Stream " is winterhard tot circa -5 graden Celcius, bij strengere vorst wordt extra beschutting van de plant aangeraden. De plant heeft brede groen tot lichtblauwe bladeren. Dianella "Blue Stream" worden geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. 

Hoogte: Dianella Revoluta Blue Stream kan een hoogte van 50 tot aan 70 cm bereiken.

Standplaats: zon / half schaduw.

Verzorging Dianella Revoluta Blue Stream:

De Dianella Revoluta Blue Stream gebruikt weinig water, het is echter belangrijk dat de grond niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

Dianella kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdings middelen. Matthijsplantenpaleis verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Dianella Revoluta Blue Stream is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.