Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Callistophylla

€ 49,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11076
Omschrijving

Hoya Callistophylla

Opmerkingen: Hoya Callistophylla is een zeer fraaie en bijzondere Hoya. Ze heeft prachtige groene bladeren met donkergroene nerven. Deze Hoya wordt verkocht als een gewortelde plant. Wij adviseren de plant na aankomst niet te verpotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan. Iedere plant is uniek, planten kunnen van elkaar verschillen.

Deze Hoya Callistophylla worden verkocht als opgepotte stekplanten, iedere plant is beworteld. Deze soort vraagt een speciale verzorging en is alleen geschik voor de ervaren Hoya verzamelaar met veel ervaring. Deze planten zijn opgegroeid in een luchtvochtigheid van 70-80%. Bij drogere lucht zal de plant mogelijk bladeren verliezen ter aanpassing. De plant zal zich hier van hestellen. 

Hoogte: 50 tot aan 70 cm. (klimplant) 

Verzendtijden kunnen door drukte en weersinvloeden afwijken.

Hoya Callistophylla :

De Hoya Callistophylla houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

Hoya Callistophylla kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Callistophylla is gevoelig voor teveel water. Als uw Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen. Matthijsplantenpaleis verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Hoya Callistophylla is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.