Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Mojito Large Size

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11001
Omschrijving

Syngonium Mojito Large Size

Opmerkingen: Syngonium Mojito is een zeer fraaie Syngonium. Met haar bijzondere groene blad met opvallende vlekken en strepen. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is verschillend / planten kunnen onderling verschillen van elkaar. Wij adviseren u de plant de komende maanden nog niet te verpotten. Verpotten direct na aankomst geeft stress en schade, de plant kan dit mogelijk niet overleven.

Verzorging Syngonium Mojito :

De Syngonium Mojito houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium Mojito is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium is gevoelig voor teveel water.

Wij verpakken en verzenden uw Syngonium Mojito zeer zorgvuldig, verkleuring of bladschade vallen niet onder de garantie. 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.