Geen producten (0)
Geen producten (0)

Cynanchum Marnierianum

€ 24,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10907
Omschrijving

Cynanchum Marnierianum

Opmerkingen: Cynanchum Marnierianum is een zeer fraaie plant. Haar stengels zijn ruw en dun. Nieuwe stengels zijn groen en worden bruiner naarmate ze groeien. De Cynanchum Marnierianum kan bloeien met prachtige bloemen die lijken op kleine groene lampionnen. Cynanchum Marnierianum worden geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Hoogte: Hangplant

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Cynanchum Marnierianum  :

De Cynanchum Marnierianum houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. Cynanchum Marnierianumi is gevoelig voor teveel water. 

De Cynanchum Marnierianum is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Cynanchum Marnierianum kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Cynanchum kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Cynanchum Marnierianum is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.