Geen producten (0)
Geen producten (0)

Epiphyllum Ackermannii

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10906
Omschrijving

Epiphyllum Ackermannii 

Opmerkingen: Epiphyllum Ackermannii is een zeer fraaie Epiphyllum. Ze heeft prachtige lange twijgen in een donkergroene kleur. Epiphyllum Ackermannii worden geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Blad: Twijgen behalen een lengte tot 100 cm

Hoogte: Hangplant

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Epiphyllum Ackermannii :

De Epiphyllum Ackermannii houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Epiphyllum is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Epiphyllum kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Epiphyllum kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Epiphyllum is gevoelig voor teveel water. Als uw Epiphyllum bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Epiphyllum Ackermannii is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.