Geen producten (0)
Geen producten (0)

Scindapsus Pictus Trebie

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10903
Omschrijving

Scindapsus Pictus Trebie 

Opmerkingen: Scindapsus Pictus Trebie is een zeer fraaie Scindapsus. Ze heeft prachtige grijs groene bladeren met donkergroene strepen. Scindapsus worden verstuurd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Elke plant is verschillend / planten verschillen van elkaar.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 12 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm. (Klimplant) 

Verzorging Scindapsus Pictus Trebie :

De Scindapsus Pictus Trebie gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Scindapsus Pictus Trebie is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Scindapsus kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Scindapsus kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Scindapsus Pictus Trebie kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De  Scindapsus groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Scindapsus Pictus Trebie is gevoelig voor teveel water. Als uw Scindapsus bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Scindapsus Pictus Trebie is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Matthijsplantenpaleis verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.