Geen producten (0)
Geen producten (0)

Saxifraga Stolonifera Tricolor

€ 8,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10902
Omschrijving

Saxifraga Stolonifera Tricolor

Opmerkingen: Saxifraga Stolonifera Tricolor is een zeer fraai en nostalgisch plantje, wat aan zijn lange uitlopers steeds nieuwe baby plantjes vormt.  Saxifraga Stolonifera Tricolor wordt als volledig gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto geleverd. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 6 cm

Hoogte: 40 tot 60 cm (hangplant).

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Saxifraga Stolonifera Tricolor :

De Saxifraga Stolonifera gebruikt in het groeiseizoen veel water, is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. De plant mag niet met zijn voeten in het water staan (natte voeten) dan kan er wortelrot optreden. 

De Saxifraga Stolonifera is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Saxifraga kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Saxifraga kan geen temperaturen verdragen onder de 10 graden.

Saxifraga Stolonifera, kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Saxifraga Stolonifera, groeit vrij snel, net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in het jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

Saxifraga Stolonifera Tricolor is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.