Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Parasitica Black Edge

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10900
Omschrijving

Hoya Parasitica Black Edge

Opmerkingen: Hoya Parasitica Black Edge is een zeer fraaie Hoya, ze heeft prachtige bladeren. Een lust voor het oog. Deze Hoya wordt verkocht als  gewortelde plant. Wij adviseren de plant niet te verpotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan. Hoya Parasitica Black Edge wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is uniek, planten kunnen onderling verschillen.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 5 cm

Hoogte: 50  tot aan 70 cm (klimplant).

Verzorging Hoya Parasitica Black Edge:

De Hoya Parasitica Black Edge houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Hoya Parasitica Black Edge is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Hoya kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Hoya Parasitica Black Edge kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Parasitica Black Edge is gevoelig voor teveel water. Als uw Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen. Wij verpakken onze planten in gerecycled materiaal, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Hoya Parasitica Black Edge is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.