Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sansevieria Pagoda Green

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10860
Omschrijving

Sansevieria Pagoda Green

Opmerkingen: Sansevieria Pagoda Green is een zeer fraaie Sansevieria. Sansevieria Pagoda Green wordt geleverd als geworteld plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is uniek, planten kunnen onderling verschillen in kleur en blad patronen.

Verzorging Sansevieria Pagoda Green :

De Sansevieria Pagoda Green houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Sansevieria Pagoda Green is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Sanseveria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Sansevieria kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Sansevieria is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Sansevieria Pagoda Green is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.