Geen producten (0)
Geen producten (0)

Adenium Obesum

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10841
Omschrijving

Adenium Obesum 

Opmerkingen: Adenium Obesum is een zeer fraaie Adenium. ze heeft een zeer fraaie grijs/ groene caudex met groene bladeren. Zoals iedere caudex plant ken ze een rust periode waarin ze al haar bladeren zal laten vallen ook bij verplaatsing kan ze een deel van haar bladeren verliezen. Gedurende bladverlies of rust is het belangrijk dat de plant weinig water krijgt.

Adenium Obesum wordt  geleverd als gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is uniek en planten kunnen onderling verschillen.

Hoogte: Tot aan 60 cm. Adenium Obesum groeit met een caudex, haar stam zal steeds dikker gaan worden

Verzorging Adenium Obesum :

De Adenium Obesum houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Adenium Obesum is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Adenium Obesum kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Adenium Obesum kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Adenium Obesum is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Adenium Obesum is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.