Geen producten (0)
Geen producten (0)

Euphorbia Lactea Cristata

€ 19,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10809
Omschrijving

Euphorbia Lactea Cristata 

Hoogte: Tot aan  30 cm. 

Opmerkingen: Euphorbia Lactea Cristata is een zeer bijzondere Euphorbia. Ze heeft een zeer fraaie variegata blad en een wel heel bijzondere groeivorm. Zeer fraai en bijzonder plantje dat bijna niet te verkrijgen is. Een lust voor het oog.

Verzorging Euphorbia Lactea Cristata :

De Euphorbia Lactea Cristata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Euphorbia Lactea Cristata is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Euphorbia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Euphorbia Lactea Cristata kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte cactus bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Euphorbia Lactea Cristata is gevoelig voor teveel water. Als uw Euphorbia bruine verkleuring krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. U kunt bruine delen nadat ze zijn ingedroogd voorzichtig verwijderen.

Euphorbia Lactea Cristata is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.