Geen producten (0)
Geen producten (0)

Piper Ornatum

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10698
Omschrijving

Piper Ornatum

Opmerkingen: Piper Ornatum is een zeer fraaie Piper. Ze heeft prachtige grijs groene bladeren met zilver grijze nerven. Een lust voor het oog. Piper Ornatum heeft aan de onderkant van haar bladeren groei van kristallen, dit is normaal bij deze soort. Deze krisallen lijken op wolluis en worden regelmatig hiermee verward. Piper Ornatum wordt verstuurd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 7 tot 15 cm

Hoogte: Klimplant

Verzorging Piper Ornatum :

De Piper Ornatum gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Piper Ornatum is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Piper kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Piper Ornatum kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Piper Ornatum is gevoelig voor teveel water. Als uw Piper bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Piper Ornatum is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.