Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sansevieria Trifasciata Laurentii

€ 11,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10690
Omschrijving

Sansevieria Trifasciata Laurentii

Opmerkingen: Sansevieria Trifasciata Laurentii  is een zeer fraaie Sanveveria, ze heeft prachtige variegata bladeren. Een lust voor het oog. Sansevieria Trifasciata Laurentii wordt geleverd als volledig gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Sansevieria Trifasciata Laurentii :

De Sansevieria Trifasciata Laurentii houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Sansevieria Trifasciata Laurentii is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Sanseveria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Sansevieria Trifasciata Laurentii kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Sansevieria Trifasciata Laurentii is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Sansevieria Trifasciata Laurentii is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.