Geen producten (0)
Geen producten (0)

Aspidistra elatior Milky Way large size

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10676
Omschrijving

Aspidistra elatior Milky Way, large size

Opmerkingen: Aspidistra elatior Milky Way is een zeer fraaie Aspidistra, ze heeft prachtige donker groene bladeren met een witte stippen. Een lust voor het oog. Aspidistra elatior Milky Way wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Hoogte: 30 tot aan 50 cm. 

Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Aspidistra elatior Milky Way :

De Aspidistra elatior Milky Way houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Aspidistra elatior Milky Way is niet veeleisend aan zijn standplaats, maar hij verdraagt geen volle zon. Aspidistra elatior Milky Way kan als kamerplant of als winterharde tuinplant worden gehouden. Deze Aspidistra verdraagt temperaturen tot - 5 graden.

Aspidistra elatior Milky Way kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Aspidistra elatior Milky Way is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Aspidistra elatior Milky Way is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.