Geen producten (0)
Geen producten (0)

Agave Victoriae Reginae White Rhino NR 4

€ 169,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10608
Omschrijving

Agave Victoriae Reginae White Rhino NR 4

Deze Agave Victoriae Reginae White Rhino heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Opmerkingen: De Agave Victoriae Reginae White Rhino is een zeer zeldzame en bijzondere variegata Agave. Ze heeft zeer fraaie bladeren. Deze Agave Victoriae Reginae White Rhino wordt geleverd als  gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. 

Verzorging Agave Victoriae Reginae White Rhino :

De Agave houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Agave is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Agave kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Agave kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Agave is gevoelig voor teveel water. Als uw Agave bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Agave Victoriae Reginae White Rhino is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.