Geen producten (0)
Geen producten (0)

Philodendron Brandtianum

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10584
Omschrijving

Philodendron Brandtianum 

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 12 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm.

Opmerkingen: Philodendron Brandtianum is een zeer fraaie Philodendron, ze heeft prachtige groen met grijze bladeren. Wij adviseren de Philodendron Brandtianum na aankomst niet te verpotten en minimaal een rust periode van twee maanden te geven.

Philodendron worden verstuurd als gewortelde plantjes zoals afgebeeld op de foto, er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is verschillend, planten kunnen onderling van elkaar verschillen.

Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Verzorging Philodendron Brandtianum :

Philodendron komt voornamelijk voor in de regenwouden van Zuid-Amerika. Philodendron zijn  klimplanten, je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Philodendron Brandtianum gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Philodendron is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Philodendron kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Philodendron kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Philodendron Brandtianum kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Philodendron groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Philodendron Brandtianum is gevoelig voor teveel water. Als uw Philodendron bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen. Wij verpakken onze planten in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Philodendron Brandtianum is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.