Geen producten (0)
Geen producten (0)

Iresine Herbstii Gold Star

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10579
Omschrijving

Iresine Herbstii Gold Star

Opmerkingen: Iresine Herbstii Gold Star is een zeer fraaie Iresine. Haar intens gekleurde bladeren maken haar tot een echte blikvanger. Iresine Herbstii Gold Star wordt verstuurd als volledig gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 15 cm

Hoogte: Tot 20  - 50 cm.

Verzorging Iresine Herbstii Gold Star :

De Iresine gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Iresine Herbstii is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet in het zonlicht wordt geplaatst. Iresine kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Iresine  kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Iresine Herbstii kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Iresine Herbstii Gold Star groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Iresine Herbstii is gevoelig voor teveel water. Als uw Iresine bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Iresine Herbstii Gold Star is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.