Geen producten (0)
Geen producten (0)

Peperomia Albovittata

€ 6,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10540
Omschrijving

Peperomia Albovittata

Opmerkingen: Peperomia Albovittata is een zeer fraaie Peperomia. Ze heeft zeer fraaie bladeren. Peperomia Albovittata worden geleverd als gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 5 cm.

Hoogte: 20 tot aan 40 cm.

Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Peperomia Albovittata :

De Peperomia Albovittata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

DePeperomia Albovittata is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Peperomia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Peperomia Albovittata kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Peperomia is gevoelig voor teveel water. Als uw Peperomia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Peperomia Albovittata is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.