Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sansevieria Pinguicula

€ 18,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10487
Omschrijving

Sansevieria Pinguicula

Hoogte: 10  tot aan 30 cm. 

Opmerkingen: Sansevieria Pinguicula" is een zeer fraaie zeldzame Sansevieria die bijna niet te verkrijgen is. Ze heeft prachtige stevige bladeren.  Een lust voor het oog.

Sansevieria Pinguicula wordt geleverd als geworteld plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Sansevieria Pinguicula :

De Sansevieria Pinguicula houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Sansevieria Pinguicula is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Sanseveria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Sansevieria Pinguicula kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Sansevieria Pinguicula is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Sansevieria Pinguicula is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.