Geen producten (0)
Geen producten (0)

Mammillaria Spinosissima Un Pico Crestata

€ 18,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10359
Omschrijving

Mammillaria Spinosissima Un Pico Crestata

Hoogte: 10  tot aan 20 cm.Mammillaria Spinosissima Un Pico Crestata groeit in een cristaat vorm er zullen steeds meer meerdere vertakkingen gaan vormen. 

Opmerkingen: Mammillaria Spinosissima Un Pico Crestata is een zeer fraaie Mammillaria ze heeft een bijzondere groei vorm. 

Mammillaria Spinosissima Un Pico Crestata wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzorging :

Deze cactus houdt van zeer weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend in het groeiseizoen. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. In de wintermaanden, het rustseizoen geeft u de catus geen water.

Deze catus is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Ze kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Cactussen kunnen in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Cactus is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Deze fraaie cactus is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.