Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sansevieria Cordova Variegata

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10322
Omschrijving

Sansevieria Cordova Variegata

Hoogte: 10  tot aan 15 cm. 

Opmerkingen: Sansevieria Cordova Variegata is een zeer fraaie Sanveveria die bijna niet te verkrijgen is. Ze heeft prachtige variegata bladeren.  Een lust voor het oog.

Sansevieria Cordova Variegata" wordt geleverd als volledig gewortelde plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Sansevieria Cordova Variegata" :

De Sansevieria Cordova Variegata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Sansevieria Cordova Variegata is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Sanseveria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Sansevieria Cordova Variegata" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Sansevieria Cordova Variegata"  is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Sansevieria Cordova Variegata" is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.