Geen producten (0)
Geen producten (0)

"De Grote Huisverbouwing' Variegata Planten Pakket

€ 39,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG000044
Omschrijving

"De Grote Huisverbouwing' Variegata Planten Pakket

Het plantenpakket bestaat uit:

1 Fles Plantgrow 100% Natuurlijke Plantenvoeding

1 x Aglaonema White Joy

1 x Philodendron Florida Ghost Small

1 x Philodendron White Princess

Na aankomst wordt geadviseerd de plant in zijn pot te laten en niet direct te verpotten. Onze planten staan in een speciaal grondmengsel wat geschikt is voor het stadium van de plant op dit moment.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondanks het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled materiaal.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden en feestdagen afwijken, wij streven naar een verzending van 3 tot 5 werkdagen. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack, wat de doos op tempratuur zal houden gedurende het transport.

Het "De Grote Huisverbouwing" Plant Pakket is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "Matthijs plantenpaleis" "De Grote Huisverbouwing" SBS6.

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.