Geen producten (0)
Geen producten (0)

Monstera Variegata 

€ 79,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG000042
Omschrijving

Monstera Variegata 

Na aankomst wordt geadviseerd de plant in zijn pot te laten en niet direct te verpotten. Deze Monstera Variegata staat in een speciaal grondmengsel wat geschikt is voor het stadium van de plant op dit moment. Het aanraken van de witte delen van de plant geeft schade en verkleuring. Wij raden u aan de plant voorzichtig uit te pakken

Blad: Bladeren behalen een lengte van 20 tot 40 cm.

Hoogte: Tot 100 tot 120 cm. (klimplant)

Opmerkingen: Monstera Variegata  is een zeer fraaie Monstera, ze heeft prachtige wit met groene bladeren, haar nieuwe bladeren zijn steeds verschillend van kleur. 

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondanks het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled materiaal.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden en feestdagen afwijken, wij streven naar een verzending van 3 tot 5 werkdagen. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack, wat de doos op tempratuur zal houden gedurende het transport.

Verzorging:

Monstera komt voornamelijk voor in de regenwouden van Zuid-Amerika. Syngonium zijn  klimplanten,  je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Monstera Variegata gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogt. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot gaan optreden. 

De Monstera is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Monstera is een sterke kamerplant. Monstera kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Monstera Variegata kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Monstera groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Monstera Variegata is gevoelig voor teveel water. Als uw Monstera bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Monstera Variegata is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "Matthijs plantenpaleis" "De Grote Tuinverbouwing" SBS6 - De Grote Huisverbouwing SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.