Geen producten (0)
Geen producten (0)

Bonsai Ficus Retusa Large

€ 39,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG000029
Omschrijving

Bonsai Ficus Retusa Large

Iedere Bonsai is verschillend en kan licht afwijken van de foto. Iedere Bonsai heeft zijn eigen schoonheid.

Hoogte inclusief pot: circa 40/45 cm
Pot maat: 24 x 16 x 7 cm
Leeftijd: circa 10-12 jaar
Herkomst: China

Deze Bonsai Ficus Retusa is geschikt voor de woonkamer op een zonnige plek.
Op een zomerse dag kan hij buiten in de halfschaduw geplaatst worden. Bonsai Ficus Retusa is goed bestand tegen hitte en zon. Deze Bonsai Ficus Retusa verdraagt geen temperaturen onder de 15°C. 

Een Bonsai mag nooit uitdrogen, het is verstandig de Bonsai om de dag te gieten en te besproeien. Naaste het gieten mag hij1 tot 2 keer per week gedompeld worden, dit voorkomt uitdroging langs de randen van de pot. Let wel dat dompelen afhankelijk is van de warmte en standplaats. De grond van een Bonsai moet altijd licht vochtig aanvoelen.

Als een Bonsai gaat groeien mag deze gesnoeid worden zo behoud u de compacte takken. als een bonsai een uitloper krijgt knipt u deze terug zodat er twee van de nieuwe blaadjes aan de tak achterblijven. Kamer Bonsai mag jaar rond gesnoeid worden.

Bij verplaatsing kan een Bonsai reageren op zijn nieuwe standplaats, het kan voorkomen dat hij zijn blaadjes laat vallen. Er zijn soorten die bijna helemaal kaal kunnen worden. In dit geval blijf u het boompje normaal verzorgen.

Deze Bonsai zijn speciaal uitgekozen door Matthijs en Bert Hazeleger voor "De Grote Huisverbouwing"SBS6 De Bonsai is onderdeel van H&H Bonsai

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.