Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Pink Perfection

€ 8,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG000012
Omschrijving

Syngonium Pink Perfection

Deze Syngonium Pink Perfection wordt  geleverd als opgepotte plugplant met korte wortels. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is verschillend / planten kunnen onderling verschillen van elkaar.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 35 cm

Hoogte:  Deze Syngonium Pink Perfection kan een hoogte bereiken tot 100 - 120 cm.

Opmerkingen: Pink Perfection is een zeer fraaie Syngonium, met haar bijzondere blad.

Na aankomst mag u de Syngonium Pink Perfection gedurende 2 maanden niet verpotten. Verpotten in dit stadium geeft wortel schade, de plant kan dit mogelijk niet overleven.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Syngonium Pink Perfection :

De Syngonium Pink Perfection" houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium Pink Perfection" is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium Pink Perfection is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "Matthijs plantenpaleis" "De Grote Huisverbouwing" SBS6. "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.