Geen producten (0)
Geen producten (0)

Aglaonema Prestige

€ 18,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8747
Omschrijving

Aglaonema Prestige

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 35 cm

Hoogte: 40 - 60 cm.

Opmerkingen: Aglaonema Prestige is een zeer fraaie Aglaonema. ze heeft prachtige gekleurde bladeren. Een lust voor het oog. Aglaonema Prestige wordt als gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzorging Aglaonema Prestige :

De Aglaonema gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Aglaonema is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Aglaonema kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Aglaonema  kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Aglaonema kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Aglaonema groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen. Wij verpakken onze planten in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.