Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Sunrise

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8774
Omschrijving

Hoya Sunrise

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 10 cm

Hoogte: 50 tot aan 70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen: Hoya Sunrise is een zeer fraaie Hoya, ze heeft prachtige bladeren. Een lust voor het oog. Deze Hoya wordt verkocht als gewortelde stek plant. Wij adviseren de plant niet te verpotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan. Deze Hoya kan na ontvangst wat blad gaan verliezen ter aanpassing. Planten hebben een luchtvochtigheid van 70/80% nodig.

Verzorging Hoya Sunrise :

De Hoya Sunrise houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Hoya Sunrise is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Hoya kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Hoya Sunrise kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Sunrise is gevoelig voor teveel water. Als uw Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Hoya Sunrise is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.