Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Gracilis Memoria

€ 8,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8773
Omschrijving

Hoya Gracilis Memoria

Hoogte: 50  tot aan 70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen: Hoya Gracilis Memoria is een zeer fraaie en bijzondere Hoya. Ze heeft prachtige groene bladeren met zilveren vlekken. Deze Hoya wordt verkocht als een gewortelde plant. Wij adviseren de plant niet te verpotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan.

Hoya Gracilis Memoria :

De Hoya Gracilis Memoria houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

Hoya Gracilis Memoria kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Gracilis Memoria is gevoelig voor teveel water. Als uw Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Hoya Gracilis Memoria is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.