Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Burtoniae

€ 24,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8770
Omschrijving

Hoya Burtoniae

Blad: Bladeren behalen een lengte van 7 tot 10 cm

Hoogte: 50 tot aan 70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen: Hoya Burtoniae is een zeer fraaie Hoya. Ze heeft prachtige groene / roze bladeren. Een lust voor het oog. Deze Hoya wordt verkocht als gewortelde stek planten. Wij adviseren de plant niet te veropotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan.

Hoya Burtoniae  :

De Hoya Burtoniae houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Hoya Burtoniae is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Hoya kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Hoya Burtoniae kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Burtoniae is gevoelig voor teveel water. Als uw Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Hoya Burtoniae is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.