Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Wayetii

€ 17,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8768
Omschrijving

Hoya Wayetii

Hoogte: 50 tot aan 70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen: Hoya Wayetii is een zeer fraaie en bijzondere Hoya. Ze heeft prachtige groene bladeren met met bruin rode rand. Deze Hoya wordt verkocht als een gewortelde plant in hangpot. Wij adviseren de plant niet te verpotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan.

Hoya Wayetii :

De Hoya Wayetii houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

Hoya Wayetii kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Wayetii is gevoelig voor teveel water. Als uw Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Hoya Wayetii is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.