Geen producten (0)
Geen producten (0)

Aloe Croco Gem Orange

€ 11,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG0086
Omschrijving

Aloe Croco Gem Orange

Hoogte: 10 tot aan 15 cm. 

Opmerkingen: Aloe Croco Gem Orange  is een zeer fraaie Aloe, ze heeft prachtige gevlekte bladeren. Aloe Croco Gem Orange wordt geleverd als geworteld plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Planten kunnen onderling van elkaar verschillen.

Verzendtijden kunnen door drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Aloe Croco Gem Orange :

De Aloe houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Aloe is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Aloe kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Aloe kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. Aloe is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Aloe Croco Gem Orange is speciaal uitgekozen voor Matthijs Plantenpaleis "De Grote Tuinverbouwing" RTL4.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.