Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sansevieria Green Granite

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7913
Omschrijving

Sansevieria Green Granite

Hoogte: 10 tot aan 15 cm. 

Opmerkingen: Sansevieria Green Granite  is een zeer fraaie Sanveveria, ze heeft prachtige gevlekte bladeren. Sansevieria Green Granite wordt geleverd als gewortelde plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Planten kunnen onderling van elkaar verschillen.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Sansevieria Green Granite :

De Sansevieria Green Granite houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Sansevieria Green Granite is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Sanseveria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Sansevieria Green Granite kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. Sansevieria Green Granite  is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Sansevieria Green Granite is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden speciale planten.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.