Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Latifolia

€ 34,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10601
Omschrijving

Hoya Latifolia

Hoogte: 50  tot aan  70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen Hoya Latifolia is een zeer fraaie en bijzondere Hoya. Ze heeft prachtige zeer grote groene bladeren  Deze Hoya wordt verkocht als een gewortelde plant. Wij adviseren de plant niet te verpotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan.

Deze soort vraagt een speciale verzorging en is alleen geschik voor de ervaren Hoya verzamelaar met veel ervaring. Deze planten zijn opgegroeid in een luchtvochtigheid van 70-80% Bij drogere lucht zal de plant mogelijk bladeren verliezen ter aanpassing. De plant zal zich hier van hestellen. 

Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Hoya Latifolia :

De Hoya Latifolia houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

Hoya Latifolia kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Latifolia is gevoelig voor teveel water. Als uw Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen. Wij verpakken onze planten in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Hoya Latifolia is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.