Geen producten (0)
Geen producten (0)

Bletilla Striata Roze Rizoom

€ 6,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14249
Omschrijving

Bletilla Striata Roze Rizoom, Winterhard 

Bletilla Striata Roze Rizoom wordt geleverd zoals afgebeeld op de foto.

Opmerkingen: Bletilla Striata  is een zeer fraaie Tuinorchidee die met fraaie bloemen bloeit. Deze fraaie tuin Orchidee is vorstbestendig en kan in een pot of volle grond worden geplaatst. Bij zeer strenge vorst raden wij aan de plant enige bescherming te bieden door bijvoorbeeld de aarde wat af te dekken of de pot in een koele ruimte te plaatsen van maximaal 7 graden.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 20 tot 30 cm

Hoogte: Tot 30 - 50 cm.

Bloemen: Deze Bletilla Striata  heeft fraaie bloemen, haar bloemen bereiken een groote van 3 tot 5 cm.

De Bletilla Striata staat het liefst op een plaats met enkele uren zon per dag. Ze hebben een uitgesproken voorkeur voor voedzame grond die goed vochtdoorlatend is. In de groeiperiode is voldoende vocht noodzakelijk. ’s Winters moet de grond vlot afwateren. 

Welke variant van de tuinorchidee je ook plant, bij de eerste zonnestralen in het voorjaar schieten de scheuten uit de grond. Langzaam ontvouwen ze hun bloemenpracht, waar je wekenlang van geniet. Steeds vormt de vaste plant ondergronds nieuwe scheuten, zodat je elk jaar meer sprookjesachtige bloemen kunt verwachten. Zelfs op de meest donkere plek in je tuin. 

Bletilla Striata Roze is uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Matthijs plantenpaleis, "De Grote Tuinverbouwing SBS6"

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.