Geen producten (0)
Geen producten (0)

Impatiens Phengklaii Nr 1

€ 98,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11658
Omschrijving

Impatiens Phengklaii Nr 1

Deze Impatiens Phengklaii heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die we verzenden.

Opmerkingen: Impatiens Phengklaii is een zeer fraaie caudex plant. Een lust voor het oog. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm.

Hoogte: 20 tot aan 50 cm.

Verzorging Impatiens Phengklaii :

De Impatiens Phengklaii houdt van matig water geven. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortel / caudex rot optreden. 

De Impatiens Phengklaii is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de zon. Impatiens kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Impatiens Phengklaii kan in de zomermaanden eens in de twee maanden bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Impatiens Phengklaii is gevoelig voor teveel water. Als uw Impatiens Phengklaii bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen. De plant kan einde seizoen in rust gaan en zal het volgende voorjaar weer opnieuw uitlopen. Tijdens de rust periode geeft u bijna tot geen water.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdings middelen. Matthijsplantenpaleis verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Impatiens Phengklaii is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Ook interessant

€ 12,95
Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.