Geen producten (0)
Geen producten (0)

Pachypodium Mikea Nr 19

€ 495,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11351
Omschrijving

Pachypodium Mikea Nr 19, Potmaat 30 cm.

Deze Pachypodium Mikea heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Opmerkingen: Pachypodium Mikea is een zeer fraaie Pachypodium, ze heeft een bijzondere groei vorm. De Pachypodium Mikea is niet vaak te verkrijgen in de handel. Een lust voor het oog. Pachypodium Mikea wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. 

Verzorging :

Deze cactus houdt van zeer weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend in het groeiseizoen. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. In de wintermaanden, het rustseizoen geeft u de catus geen water.

Deze catus is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Ze kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Cactussen kunnen in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Cactus is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Deze Pachypodium is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Ook interessant

€ 12,95
Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.