Geen producten (0)
Geen producten (0)

Notocactus Uebelmannianus Spiralis Nr. 6

€ 24,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11114
Omschrijving

Notocactus Uebelmannianus Spiralis Nr. 6 Potmaat 9 cm

Deze Notocactus Uebelmannianus Spiralis heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Opmerkingen: Notocactus Uebelmannianus Spiralis is een zeer fraaie Notocactus ze heeft een bijzondere groei vorm. De Notocactus Uebelmannianus Spiralis is bijna niet te verkrijgen. Een lust voor het oog.

Notocactus Uebelmannianus Spiralis wordt geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzorging :

Deze cactus houdt van zeer weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend in het groeiseizoen. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. In de wintermaanden, het rustseizoen geeft u de catus geen water.

Deze catus is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Ze kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Cactussen kunnen in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Cactus is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Deze fraaie cactus is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Ook interessant

€ 12,95
Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.