Geen producten (0)
Geen producten (0)

Euphorbia Stellata NR 1

€ 19,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10943
Omschrijving

Euphorbia Stellata NR 1, potmaat 12 cm

Deze Euphorbia Stellata heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Opmerkingen: Euphorbia Stellata is een zeer fraaie caudex plant, ze heeft een bijzondere groeivorm. Iedere plant is uniek en een lust voor het oog. Deze Euphorbia Stellata wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. 

Verzorging :

Deze Caudex plant houdt van zeer weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend in het groeiseizoen. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. In de wintermaanden, het rustseizoen geeft u vrijwel geen water.

Deze Caudex plant is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon en kan heel goed in een koude ruimte staan. Ze kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Caudex planten kunnen in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Caudex planten zijn gevoelig voor teveel water. De aarde mag dan ook nooit nat aanvoelen. Caudex planten hebben een opslag van vochtreserve in hun knol.

Deze Euphorbia Stellata is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Ook interessant

€ 12,95
Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.