Geen producten (0)
Geen producten (0)

Euphorbia Fruticosa

€ 39,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10888
Omschrijving

Euphorbia Fruticosa, potmaat 23 cm

Opmerkingen: Euphorbia Fruticosa is een zeer mooie Euphorbia. Ze heeft een zeer fraai blad en een heel bijzondere groeivorm. Zeer fraai en bijzonder plantje. 

Verzorging Euphorbia Fruticosa :

De Euphorbia Fruticosa houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Euphorbia Fruticosa is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Euphorbia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Euphorbia Fruticosa kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte cactus bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Euphorbia Fruticosa is gevoelig voor teveel water. Als uw Euphorbia bruine verkleuring krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. U kunt bruine delen nadat ze zijn ingedroogd voorzichtig verwijderen.

Euphorbia Fruticosa is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.