Geen producten (0)
Geen producten (0)

Pleione Roze Rizoom

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14177
Omschrijving

Pleione Roze Rizoom / Aardorchidee Winterhard 

Pleione Roze Rizoom wordt geleverd als 2 rizomen zoals afgebeeld op de foto.

Opmerkingen: Pleione Roze Rizoom is een zeer fraaie Tuinorchidee die met fraaie bloemen bloeit. Deze fraaie tuin Orchidee is vorstbestendig en kan in een pot of volle grond worden geplaatst. Bij zeer strenge vorst raden wij aan de plant enige bescherming te bieden door bijvoorbeeld de aarde wat af te dekken of de pot in een koele ruimte te plaatsen van maximaal 7 graden.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 15 cm

Hoogte: Tot 10 - 15 cm.

Bloemen: Deze Pleione heeft roze bloemen, haar bloemen bereiken een groote van 5 tot 8 cm.

De Pleione  staat het liefst op een plaats met enkele uren zon per dag. Ze hebben een uitgesproken voorkeur voor voedzame grond die goed vochtdoorlatend is. In de groeiperiode is voldoende vocht noodzakelijk. ’s Winters moet de grond vlot afwateren. 

Welke variant van de tuinorchidee je ook plant, bij de eerste zonnestralen in het voorjaar schieten de scheuten uit de grond. Langzaam ontvouwen ze hun bloemenpracht, waar je wekenlang van geniet. Steeds vormt de vaste plant ondergronds nieuwe scheuten, zodat je elk jaar meer sprookjesachtige bloemen kunt verwachten. Zelfs op de meest donkere plek in je tuin. 

Pleione Roze Rizoom is uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Matthijs plantenpaleis, "De Grote Tuinverbouwing SBS6"

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.