Geen producten (0)
Geen producten (0)

Helianthus Annuus Desert Sun

€ 3,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14852
Omschrijving

Helianthus Annuus Desert Sun 

10 zaden per verpakking.

Germ. 83%

Inhoud 10 zaden van Helianthus Annuus Desert Sun  per verpakking

Hoogte: Tot 150 tot 200 cm.

Plantdiepte: 2 tot 3 cm. 

Bloemen: Helianthus Annuus Desert Sun  is een fraaie Zonnebloem met gevulde bloemen. De Helianthus is zeer geliefd bij bijen en vlinders en komt deze populatie ten goede.

Het zaaien van Helianthus / zonnebloem is vrij eenvoudig. Hier zijn de stappen die je kunt volgen:

Zonnebloemen hebben minstens 6 uur direct zonlicht per dag nodig, dus kies een plek in je tuin waar de planten veel zon krijgen. Zorg ervoor dat de grond goed doorlatend is en vrij is van onkruid. Je kunt de grond ook verrijken met compost of organische meststoffen om de groei van de planten te bevorderen.

Zaai de zonnebloemzaden direct in de grond nadat de vorst voorbij is, meestal in het late voorjaar of vroege zomer. Maak geulen in de grond van ongeveer 2-3 cm diep. Plaats de zaden in de geulen, met een tussenruimte van ongeveer 30-45 cm tussen elk zaadje. Bedek de zaden met aarde en druk de grond lichtjes aan.

Geef de zonnebloemen regelmatig water, vooral tijdens droge periodes. Zorg ervoor dat de grond gelijkmatig vochtig blijft, maar vermijd overbewatering om wortelrot te voorkomen. Zonnebloemen kunnen hoog worden en hebben vaak ondersteuning nodig om te voorkomen dat ze omvallen. Je kunt een stok of een ander soort ondersteuningssysteem gebruiken om de planten rechtop te houden.

Verwijder regelmatig onkruid rondom de zonnebloemen om concurrentie om voedingsstoffen te verminderen. Je kunt ook mulch rondom de planten aanbrengen om vocht vast te houden en onkruidgroei te verminderen.

Geschiedenis:

 
 
 
 
 
 
Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.