Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Milk Confetti

€ 19,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG0019
Omschrijving

Syngonium Milk Confetti

De getoonde plant wordt geleverd in een plastic binnenpot van 12 cm. diameter. De getoonde aardewerk pot niet inbegrepen.

Na aankomst wordt geadviseerd de plant in zijn pot te laten en niet direct te verpotten. Deze Syngonium Milk Confetti staat in een speciaal grondmengsel wat geschikt is voor het stadium van de plant op dit moment.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 15 cm.

Hoogte: Tot 100 tot 120 cm. (klimplant)

Opmerkingen: Syngonium Milk Confetti is een zeer fraaie Syngonium, ze heeft prachtige wit groene bruin bladeren met roze vlekken, haar nieuwe bladeren zijn steeds bijna wit van kleur. 

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondanks het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled materiaal.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden en feestdagen afwijken, wij streven naar een verzending van 3 tot 5 werkdagen. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack, wat de doos op tempratuur zal houden gedurende het transport.

Verzorging:

Syngonium komt voornamelijk voor in de regenwouden van Zuid-Amerika. Syngonium zijn  klimplanten,  je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Syngonium Milk Confetti gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogt. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot gaan optreden. 

De syngonium is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. syngonium is een sterke kamerplant. syngonium kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Syngonium Milk Confetti kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Syngonium groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Syngonium Milk Confetti is gevoelig voor teveel water. Als uw Syngonium bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Syngonium Milk Confetti is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "Matthijs plantenpaleis" "De Grote Tuinverbouwing" SBS6.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.