Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Kokodama Large

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14875
Omschrijving

Kokodama Large

Kokodame hanger Large heeft een diameter van 25 cm. 

Deze fraaie kokodama hanger heeft een diameter van   cm. door de speciale biologisch afbreekbare coating zijn de potten vrijwel waterdicht. Kokodama potten zijn geschikt voor binnen en buiten. Bij gebruik voor buiten adviseren wij onder in de pot een gaatje te maken zodat overvloedig (regen) water kan weglopen.

Een Kokodama hanger is een type hangende plantenpot gemaakt van kokosvezels. Het is een duurzaam alternatief voor traditionele hangpotten, omdat kokosvezels biologisch afbreekbaar zijn en geen schadelijke stoffen bevatten.

Kokodama hangpotten hebben een natuurlijke uitstraling en worden vaak gebruikt voor het ophangen van verschillende soorten planten, zoals hangende vetplanten, varens en klimplanten. Ze zijn populair in zowel binnen- als buitenruimtes en kunnen een mooie toevoeging zijn aan je interieur of tuin.

 
 
 
 
 
 
Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.