Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Caladium Red Flash Bulb

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14538
Omschrijving

Caladium Red Flash

Speciale Pre -Sale Caladium, knollen worden geleverd na 1 maart aanstaande. Caladium knollen kunnen in de voorverkoop niet met planten worden besteld. 

Het formaat van de knol verschilt per soort knollen zijn tussen de 2.5 en 6 cm. 

Caladium Red Flash

Blad: Bladdiameter 20 tot 40 cm

Hoogte: Tot 40 - 60 cm.

Opmerkingen: Caladium Red Flash  is een zeer fraaie Caladium, ze heeft prachtige generfde bladeren met vlekken en strepen

Verzorging Caladium:

In het voorjaar pot u uw Caladium knol op in goed doorlaatbare aarde. U plaats de opgepotte Caladium op een warme en lichte plaats. De watergift  beperken tot de eerste uitlopers zichtbaar zijn ( de aarde mag niet uitdrogen). Nadat er bladeren gaan vormen mag u steeds voorzichtig water gaan geven. Zodra de temperaturen boven de 15 graden zijn mag uw Caladium ook naar buiten plaatsen. In het begin raden wij u aan direct zonlicht te mijden en de plant eerst te laten afharden/ wennen. Als u uw Caladium buiten plaatst pas dan op met  wind, haar grote bladeren zijn erg fragile.

Einde zomer kunt u de plant tot rust laten komen, u geeft geen bemesting meer. Uw Caladium  zal richting herfst gaan afsterven. Zodra de plant tot rust is gekomen kunt u de knol uit de aarde halen. U borstelt hem voorzichtig schoon en verwijderd dode plantresten. U bewaart het rizoom op een koele droge en donkere plaats.

Caladium Red Flash is speciaal geselecteerd door Matthijs Hazeleger voor Nelumbo garden IJzendoorn.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.