Geen producten (0)
Geen producten (0)

Tillandsia Seleriana Small

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14499
Omschrijving

Tillandsia Seleriana Small

Blad: Bladeren behalen een lengte van 7 tot 12 cm 

Opmerkingen: Tillandsia Seleriana is een fraaie Tillandsia. Deze Tillandsia leeft zonder aarde en staat niet in een pot.

Tillandsia Seleriana wordt als plantje zoals afgebeeld op de foto geleverd. Het plantje mag beslist niet in de aarde worden geplant. U kunt de Tillandsia ophangen of op pot of schaal leggen.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken. In diennodig verzenden wij uw pakket met een heatpack.

Verzorging Tillandsia:

De Tillandsia gebruik weinig water en haalt zijn vocht voornamelijk uit de lucht via zijn bladeren die kleine bladschubben bevatten. U kunt uw Tillandsia 1 maal in de week in een bak met water leggen gedurende tien minuten. Belangrijk is voordat u uw Tillandsia terug legt op zijn plaats er geen water in het hart blijft staan. Laat daarom de Tillandsia na zijn dompel bad ondersteboven opdrogen. Voor het dompelbad gebruikt u regenwater.

De Tillandsia is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. DezeTillandsia  kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Tillandsia Seleriana is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Matthijs Plantenpaleis "De Grote Tuinverbouwing SBS6"

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.