Geen producten (0)
Geen producten (0)

Mangave Red Wing Large

€ 24,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11798
Omschrijving

Mangave Red Wing Large

Hoogte: 10 tot aan 30 cm. 

Opmerkingen: Mangave Red Wing is een zeer fraaie Mangave, ze heeft prachtige brede bladeren met vlekken en strepen. Een lust voor het oog. Mangave vorstbestendig tot 0 graden

Mangave Red Wing wordt geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Mangave Red Wing :

De Mangave houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Mangave is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Mangave kan als kamerplant of als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Mangave kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Mangave is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Mangave is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger. De Grote Tuinverbouwing SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.