Geen producten (0)
Geen producten (0)

Plumeria Rubra "Thumbelina"

€ 39,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11592
Omschrijving

Plumeria Rubra "Thumbelina", Frangipani

Opmerkingen: Plumeria Rubra "Thumbelina" is een zeer fraaie Plumeria. Ze krijgt fraaie groene bladeren. Zoals iedere Plumeria plant kent ze een rust periode waarin ze al haar bladeren zal laten vallen, ook bij verplaatsing kan ze een deel van haar bladeren verliezen. Gedurende bladverlies of rust is het belangrijk dat de plant weinig water krijgt. Plumeria bloeit met prachtige geurende bloemen.

Plumeria Rubra "Thumbelina" wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is uniek, planten kunnen onderling verschillen.

Hoogte: Tot aan 100 cm. Plumeria Rubra "Thumbelina" groeit  in een boomvorm en zal steeds meer vertakkingen gaan vormen. 

Verzorging Plumeria :

De Plumeria houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Plumeria is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Plumeria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Plumeria Rubra kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Plumeria is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Plumeria Rubra is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.