Geen producten (0)
Geen producten (0)

Mestoklema Tuberosa Nr 1

€ 139,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11401
Omschrijving

Mestoklema Tuberosa Nr 1, Potmaat 27 cm

Deze Mestoklema Tuberosa heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Opmerkingen: Mestoklema Tuberosa is een zeer fraaie caudex plant. 

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Verzorging Mestoklema :

De Mestoklema houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortel rot optreden. 

Deze Mestoklema is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de zon. Mestoklema kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Ze verdraagt geen temperaturen onder de 15 graden.

Mestoklema kan in de zomermaanden eens in de twee maanden bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Mestoklema is gevoelig voor teveel water. Als uw Mestoklema bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren voorzichtig verwijderen. 

Mestoklema is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.